Despre ansamblurile rezidentiale Good Residence

Despre ansamblurile rezidentiale Good Residence

Ansamblurile Good Residence sunt localizate în Nordul Bucureștiului, în localitatea Balotești. Acestea sunt, fără doar și poate, cele mai cunoscute cartiere de case din această zonă. Cartierele cuprind mai mult de 1.000 de case, iar echipa noastră finalizează și predă clienților aproximativ 80 de case noi în fiecare an.

goodresidence

 

Portofoliul nostru este format din 5 ansambluri rezidențiale:

- Patru ansambluri Good Residence (Eda, Myra, Venus și Terra) sunt situate pe strada Lahovari din Balotești, cea mai verde zonă a Baloteștiului. Acestea se învecinează cu lacul Valea Vlăsiei și Codrii Vlasiei. Accesul facil este asigurat de apropierea ansamblurilor de DN1.

- Ansamblul Luna este situat pe Șos. Pipera – Tunari, între Balotești și Tunari, la doar 7 minute de Pipera. Accesul este rapid către centrele de afaceri din zona Aviației – Pipera.

Lista de facilități include:

- parcuri și locuri de joacă pentru copii

- complexul sportiv Good Residence Gym

- grădinița Kids Club Balotești

- magazine

- transport public (asigurat de primărie)

 

Lista de atracții include:

- Centrul comercial DN1 Value Centre

- Therme București

- Restaurantul Laguna Verde

- Parcul de aventuri Edenland

- Baneasa Shopping City

- Zone dedicate pescuitului, etc.

 

Toate casele sunt construite în cadre de beton și zidărie de cărămidă, astfel încât să fie asigurată o structură de rezistență de calitate și o izolație cât mai bună a fiecărei case. În plus, locuințele sunt anti-seismice.

În momentul de față, mai sunt disponibile următoarele modele de case:

  • Sol  (3 camere)
  • Atria (4 camere)
  • Phoenix (4 camere)
  • Zeta (5 camere)
  • Leda (4 camere)
  • Orion (4 camere)

Pentru mai multe detalii tehnice despre modelul de casă dorit, puteți da click pe acesta. Tot pe pagina respectivă veți putea viziona și turul virtual al casei respective.

Dacă doriți să programați o vizionare, ne puteți contacta la 0769.060.006. În cazul în care doriți mai multe informații despre ansamblurile rezidențiale Good Residence, ne puteți trimite un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook sau putem comunica via e-mail, la adresa robert@good-residence.ro

Vă punem la dispoziție și o serie de testimoniale Good Residence oferite de locatarii ansamblurilor noastre pentru a vă convinge de calitatea caselor și a comunității.